Bel ons

HUWELIJKSFEESTEN


De mooiste dag van jullie leven, de bruiloft, is een feit. De datum staat vast en er nog moet enorm veel geregeld worden. Natuurlijk zullen jullie de meeste zaken zelf regelen en dat is ook heel leuk om zelf te doen.

Door een jarenlange ervaring zijn huwelijksfeesten een specialiteit geworden. Er wordt veel belang gehecht aan kwaliteit en een prima service en elk huwelijksfeest wordt tot in de puntjes voorbereid.Allereerst is er de mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek, waarin een eventuele samenwerking wordt besproken en wat de gebruikelijke werkwijze is deze dag.Wanneer wordt besloten om de samenwerking aan te gaan wordt hiervan een overeenkomst opgemaakt, die zekerheid biedt dat jullie zich over het muzikale gedeelte geen verdere zorgen meer hoeven te maken.

Doordat meerdere koppels wensen om een eigen touch aan het dansfeest te geven wordt in de week van het huwelijksfeest alles uitvoerig besproken in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek geef ik heel wat tips, wordt er een avondplanning opgemaakt, en komen alle muziekkeuzes en wensen aan bod.
Met mijn ervaring en jullie voorkeuren stellen we een onvergetelijk dansfeest samen die jullie precies voor ogen hebben.We beschikken over de ideale formule om uw huwelijksfeest te doen slagen en elke genodigde op de dansvloer te krijgen, jong en oud. Er wordt op elk huwelijksfeest een uitgebreide professionele geluids- en lichtinstallatie geplaatst.