Bel ons

BEDRIJFSFEESTEN


Bedrijfsfeesten plannen en organiseren, dat kan samen met HG EVENTS ! Boek uw entertainment voor uw bedrijfsfeest bij ons en laat u adviseren over uw thema-avond.

Het hele jaar werkt iedereen hard in het bedrijf en dan is het tijd voor een feestje! Elk bedrijf beloond zijn personeel graag met een mooi feest. og het nu een eindejaarsfeest, een kerstborrel of gewoon het jaarlijkse feest van het bedrijf is, iedeereen verheugt zich erop.

Maar wat gaan we nu doen dit jaar? Wordt het een aprés-ski party of juist een elegant thema? Of is het weer die tijd van het jaar waar de kerstman om de hoek komt kijken?

Niet eenvoudig zou je zeggen, maar dat is het wel als HG EVENTS het voor u mag regelen. Wij nemen het werk uit u handen en overleggen elke stap met de feestcommissie. Ben jij de aangewezen persoon die het dit jaar allemaal moet regelen? Neem dan met ons contact op, en wij gaan samen het mooiste en leukste bedrijfsfeest bedenken.


Het thema is natuurlijk heel belangrijk voor uw feest én voor uw gasten. Wat voor party gaat het worden? Een Apres-Ski party of liever een American-Party? De keuzes zijn aan u en zijn ongelimiteerd.

Diverse bedrijven die decors verzorgen staan ook in ons bestand en deze kunnen wij altijd inschakelen om uw eigen bedrijfshal te versieren. Een winterwonderland of gewoon vol met ballonnen en vlaggetjes? Het maakt niet uit, het is allemaal mogelijk al u uw feest met ons samen organiseert.

BEDRIJFSFEESTLOCATIE


Het eerste item op de checklist is vaak de lokatie van het bedrijfsfeest. Dit kan natuurlijk in het bedrijf zelf zijn, maar ook buiten de deur op een mooie lokatie. Houd u het in uw eigen bedrijf dan toveren wij uw bedrijfshal -of loods om in een ware feestzaal. Natuurlijk geheel in het thema dat u wenst voor deze dag.

Maar ontvang je liever je gasten buiten het bedrijf, tenslotte is iedereen al het gehele jaar daar, dan kunnen wij je ook daarmee helpen. Wij werken met veel lokaties samen en vinden altijd wel de geschikte feestlokatie met het juiste thema.